Selecteer bewezen Microsoft oplossingen die schaalbaar zijn.

DigitalPMO maakt gebruik van PowerPPM wat voor zowel Microsoft Dynamics365 als Microsoft Office365 werkt en is gebouwd met alle kernfuncties van een moderne project- en portfoliomanagementoplossing. Microsoft Power BI-portfoliorapportages en -dashboards kunnen rechtstreeks in PowerPPM worden ingesloten, waardoor u het volledige PMO-overzicht krijgt. Klanten maken veelal gebruik van hun eigen Power BI en Office365 licenties. Waar nodig kunnen wij deze ook voor u leveren.

Volledige integraties. Eén bron van waarheid!

Power BI

Ontwerp rapporten met tools voor thema's, opmaak en interactieve datavisualisaties. Vertel het verhaal van je data via een canvas met functionaliteit.

Teams

De hub voor teamwerk, dat alles samenbrengt dat een team nodig heeft: chatten, bellen en videoconferenties, inhoudelijke samenwerking met de kracht van Microsoft 365-applicaties.

Power Automate

Stroomlijn repetitieve taken en papierloze processen met Microsoft Power Automate – zodat jij je aandacht op de belangrijkste zaken kunt richten.

Power Apps

Vergroot de flexibiliteit overal in je organisatie door apps met weinig code te bouwen waarmee je processen kunt moderniseren en lastige uitdagingen kunt oplossen.

Devops

Plan slimmer, werk beter samen en lever sneller met een reeks moderne ontwikkelingsservices. Houd werkzaamheden bij met configureerbare kanbanplanborden, interactieve backlogs en krachtige planningshulpprogramma's.

Planner

Uw team kan via Planner eenvoudig nieuwe plannen maken, taken organiseren en toewijzen, bestanden delen, chatten over het werk en updates over de voortgang ontvangen.

Project

Profiteer van krachtig projectbeheer en publiceren in de Cloud, en houd projecten, resources en teams georganiseerd en op schema.

Office 365

Office 365 is de productiviteitscloud die de beste Office-apps in zijn klasse combineert met krachtige cloudservices, apparaatbeheer en geavanceerde beveiliging.

Azure

Innoveer met een doel, realiseer kostenbesparingen en zorg dat uw organisatie efficiënter is met het open en flexibele platform voor cloudcomputing van Microsoft Azure.