Wie Wij Zijn
Digital PMO is een initiatief van Steerco. De visie en missie van Steerco is om de moeilijkste projectuitdagingen voor onze klanten op te lossen door diensten te verlenen op het gebied van strategie, consulting en resourcing.
At Steerco we drive project excellence to improve the way how projects are delivered in demanding and continuously changing environments.
Digital PMO - About us
Waar We in Geloven

Integriteit

Het belangrijkste onderdeel van het opbouwen van een relatie is vertrouwen. We respecteren de integriteit van onze medewerkers en klanten door ethisch en eerlijk te zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor onze acties. Op deze manier leveren we echte waarde aan onze klanten en bouwen we langdurige en betrouwbare relaties op die essentieel zijn voor het succes van ons bedrijf.

Passie

We houden van wat we doen en we zijn ervan overtuigd dat ons advies en onze projectoplossingen alleen succesvol kunnen zijn als we zelf ook tevreden zijn. Daarom weten we dat als onze klanten de beste in hun sector willen worden, we hetzelfde moeten nastreven door de verwachtingen te overtreffen.

Respect voor het Individu

Respect voor het individu heeft ons gemaakt tot het bedrijf dat we nu zijn. We geloven in het bevorderen van een open, eerlijke en veilige omgeving waarin we elke werknemer, partner en klant eerlijk en gelijk behandelen, zodat het onze waarden weerspiegelt.

Beste van de Klas

We willen de beste van de klas zijn. Dit doen we door het beste talent aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. Daarbij gaat het ook om het uitdagen van mensen en het tonen van een ‘can do’-houding met een duidelijke focus op het leveren van eindresultaten. We nemen alleen die opdrachten aan waarvoor we gekwalificeerd zijn, zowel qua deskundigheid als ervaring. Hierdoor kunnen we ons focussen op de opdrachten die voor ons echt belangrijk en zinvol zijn.

Waarom Wij Anders Zijn
Steerco biedt een unieke combinatie van projectmanagement- en consultancy met meer dan 10 jaar ervaring in meerdere rollen en organisaties. Projecten van klanten worden geleid of ondersteund door hooggekwalificeerde professionals met jarenlange ervaring. Onze consultants helpen projectorganisaties en -processen te structureren en optimaliseren.
Dit stelt ons in staat om projectoplossingen te bieden die zowel praktisch als strategisch zijn. Dit gecombineerd met een toegewijde focus op projectdelivery onderscheidt ons van andere adviesbureaus. We werken samen met onze klanten om duidelijke en bruikbare paden te identificeren, elk afgestemd op de individuele eisen van de klant.
Steerco - Driving Project Excellence - Resourcing, Agile and Consulting