Digital
De digitale PowerPPM oplossing werkt geheel binnen uw eigen Microsoft Office 365 omgeving. Hierdoor blijft alle data veilig binnen uw eigen omgeving. Door deze flexibiliteit is de oplossing snel te implementeren of te verwijderen indien u besluit dat de PowerPPM oplossing niet meer nodig is. De data blijft ten alle tijden van u.
Indien nodig staan onze PMO analisten voor u klaar om PowerPPM volledig in te richten naar de standaarden en processen binnen uw projectorganisatie.
PMO
Onze PMO analisten hebben ruime ervaring zijn volledig getraind in het gebruik van PowerPPM. Hierdoor zijn zij in staat om alle PMO processen en werkzaamheden in PowerPPM onder te brengen en te onderhouden. Dit kan voor de gehele projectorganisatie of tijdelijk voor een groot programma of project.
Onze analisten zijn net als onze digitale oplossing zeer flexibel. Heeft u geen behoefte meer aan een analist dan is ook deze binnen een maand op te zeggen.
Binnen 3 stappen aan de Slag
Start met een Pilot!
Wij begrijpen dat voordat u volledig in een nieuwe oplossing investeert, u eerst wilt zien hoe het werkt en of het aansluiten bij de behoefte van de organisatie. Wat is een betere manier om te beginnen dan door 2 maanden lang een pilot te doen om alle geweldige mogelijkheden te zien die worden geboden?

1. Begrijp de Strategie & Visie

Voordat je een nieuwe PPM oplossing implementeert, is het goed om eerst de bedrijfsstrategie en visie te begrijpen. Tijdens een workshop krijgen we meer inzicht en definiëren we de acceptatiecriteria voor de pilot.

2. Ontdek Uitdagingen & Kansen

Door het huidige volwassenheidsniveau vast te stellen, kunt u het optimale prestatieniveau bereiken om de waarde van de investering te maximaliseren. Op basis van een baseline kan een goed beeld worden geschetst van wat er kan worden bereikt.

3. Installeer & Configureer PowerPPM

De basis van PowerPPM wordt geïnstalleerd en geconfigureerd op basis van de input die eerder is verzameld. Hierna zullen er meerdere workshops worden gehouden om specifieke behoeften verder in te vullen en vragen te beantwoorden.

4. Evaluatie & Plannen

Na twee maanden worden de pilot en bevindingen samen besproken. Volgende stappen kunnen worden gepland om PowerPPM breder in uw projectorganisatie te implementeren.