Digital
De digitale PowerPPM oplossing werkt geheel binnen uw eigen Microsoft Office 365 omgeving. Hierdoor blijft alle data veilig binnen uw eigen omgeving. Door deze flexibiliteit is de oplossing snel te implementeren of te verwijderen indien u besluit dat de PowerPPM oplossing niet meer nodig is. De data blijft ten alle tijden van u.
Indien nodig staan onze PMO analisten voor u klaar om PowerPPM volledig in te richten naar de standaarden en processen binnen uw projectorganisatie.
PMO
Onze PMO analisten hebben ruime ervaring zijn volledig getraind in het gebruik van PowerPPM. Hierdoor zijn zij in staat om alle PMO processen en werkzaamheden in PowerPPM onder te brengen en te onderhouden. Dit kan voor de gehele projectorganisatie of tijdelijk voor een groot programma of project.
Onze analisten zijn net als onze digitale oplossing zeer flexibel. Heeft u geen behoefte meer aan een analist dan is ook deze binnen een maand op te zeggen.
Binnen 3 stappen aan de Slag
Vanaf €7495
Start met een Pilot!
Wij begrijpen dat voordat u volledig in een nieuwe oplossing investeert, u eerst wilt zien hoe het werkt en of het aansluiten bij de behoefte van de organisatie. Wat is een betere manier om te beginnen dan door 2 maanden lang een pilot te doen om alle geweldige mogelijkheden te zien die worden geboden? Prijzen zijn vanaf € 7495 en zijn inclusief 2 maanden licentiekosten.
1

Neem contact met ons op voor een demo

2

Installatie van de PowerPPM app

3

Training voor gebruikers

4

Gebruik van pilot voor 2 maanden